Groot Keukenonderhoud

Voor een aantal gebruikers verzorgen wij de reiniging van de keukens in bedrijfsrestaurants en scholen.

Groot keukens behoren schoon te zijn en aan de voorwaarden HACCP te voldoen.

Helaas wordt de dagelijkse reiniging oppervlakkig gedaan en begrijpelijk na een lange dag in de keuken.

Wat kan Kuijt Dienstverlening voor u betekenen??

Jaarlijks reinigen van de gehele keuken, koude gedeelte, warme gedeelte, spoelkeuken, uitgiftebalie’s e.d.

Door intensief te reinigen op de plaatsen waar dit dagelijks niet mogelijk is, voorkomt u dat uw keuken achteruit gaat.

Bij de jaarlijkse reiniging word alles gereinigd maar ook gecontroleerd op de goede werking, denk aan uw ijskastrubbers en aan kitranden.

Indien noodzakelijk worden deze vervangen zodat de werking gewaarborgd blijft.

Wij bieden ook een ‘Hotspot’ reiniging per kwartaal of elk half jaar na de grote beurt om de keuken proper te houden.

De ‘hotspot’reiniging zijn vaak de ovens, afzuigkappen, friteuse en vloeren.

Deze onderdelen vervuilen het meest door intensief gebruik en door deze bij te houden voorkomt u hoge reinigingskosten.